Artikel van 23-05-2014 door John Esser

Independer Hypotheekprijs voor NHP

Op 20 mei 2014 heeft online vergelijker Independer bekend gemaakt dat Nationale HypotheekPas (NHP) is uitgeroepen tot beste hypotheekadviseur in de regio Hollands Midden.

Wij zijn trots op deze regionale prijs, maar NHP adviseert niet alleen in Hollands Midden, maar in heel Nederland! NHP kan met behulp van het vooruitstrevende adviesmodel 'Hypotheekadvies op afstand' iedereen in Nederland voorzien van hypotheekadvies op basis van de - volgens Independer- beste prijskwaliteitverhouding.

Meer dan 170 klantbeoordelingen!

NHP heeft de award ontvangen op basis van beoordelingen van onze klanten die op Independer zijn geplaatst in de periode 1 mei 2013 tot 1 mei 2014. Op dit moment hebben we al meer dan 170 klantbeoordelingen ontvangen, waarmee we een gemiddeld cijfer van 8,8 scoren. 

Het gehele adviesproces verloopt telefonisch en per e-mail en uiteraard ontvangt u een uitgebreid schriftelijk hypotheekadvies. Dit noemen we Hypotheekadvies op afstand.

U betaalt bij NHP € 1.790,- voor het advies en het regelen van uw hypotheek. Starters ontvangen een korting van maar liefst € 400,- en betalen slechts € 1.390,-.

Trots en blij zijn we met deze erkenning voor ons nieuwe adviesmodel 'Hypotheekadvies op afstand'. Wij bedanken alle klanten die met ons samen de eerste stappen hebben gezet in dit nieuwe adviesmodel, voor hun vertrouwen en uiteraard alle positieve reacties. Deze hoge waardering laat ons niet achterover leunen, maar daagt ons uit het adviesproces nog efficiënter in te richten, zodat u kunt rekenen op onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies tegen een scherpe prijs op een moment dat het ú goed uitkomt.

Meer weten over ons hypotheekadvies?

Naar overzicht Blog & Nieuws