Artikel van 17-03-2016 door Anneke Ranzato

Vandaag is bekend geworden welke hypotheekkantoren in de prijzen zijn gevallen bij de prestigieuze Independer Hypotheekprijs. De winnaars van deze hypotheekprijzen worden bepaald aan de hand van de prijs/kwaliteitsverhouding. Het meten van de kwaliteit van kantoren gebeurt met de reviews en kwaliteitschecks van de bezoekers van Independer.nl.

Beste thuisadviseur van Nederland

Independer reikt voor 25 regio's in Nederland een Hypotheekprijs uit. Daarnaast is er een speciale prijs voor de beste thuisadviseur van Nederland. Thuisadviseurs geven de consument hypotheekadvies bij hen thuis. Dat kan met een adviseur aan huis of met advies via telefoon, mail, chat en webcam.

De winnaar voor 2016 is..... NHP!

De Independer Hypotheekprijs 2016 in de categorie Thuisadvies is gewonnen door NHP (voorheen Nationale HypotheekPas). Met maar liefst 436 reviews kwam NHP uit op een gemiddeld cijfer van 9,1. In de periode tussen 1 maart 2015 en 1 maart 2016 was het zelfs een 9,2. Het hoogste cijfer, terwijl de consument voor dit hoogwaardige advies een bijzonder lage prijs betaalt.

Advies op afstand met hoge kwaliteit

NHP biedt Advies op afstand. De Independer Hypotheekprijs toont aan dat de fysieke afstand niets afdoet aan de kwaliteit van het hypotheekadvies. De klant krijgt bij NHP een vaste adviseur, waardoor ook zonder lijfelijke aanwezigheid een persoonlijke band ontstaat. Ondertussen levert het afstandsconcept grote efficiency en daarmee prijsvoordelen op.

Trots op titel

Natuurlijk zijn alle medewerkers van NHP enorm trots op deze prijs. Het is een prachtige erkenning van de kwaliteit en klantvriendelijkheid waarmee zij elke dag consumenten helpen aan de beste hypotheek.

Naar overzicht Blog & Nieuws