Artikel van 01-12-2015 door Anneke Ranzato

Eind vorige week heeft NHP haar nieuwe website gelanceerd. Hierop komen de onveranderd sterke punten van NHP helder tot uiting. Bovendien zijn de mogelijkheden voor de bezoeker uitgebreid met diverse vergelijkingen, berekeningen en heel veel informatie over hypotheken, banksparen voor pensioen en Gouden handdruk, en overlijdensrisicoverzekeringen.

Samenwerking met HomeFinance

De nieuwe website van NHP is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met HomeFinance Financieel Adviesgroep, kortweg HomeFinance. Dit bedrijf houdt zich al jaren bezig met het opzetten en onderhouden van financiƫle websites. Natuurlijk HomeFinance.nl, maar bijvoorbeeld ook Actuelerentestanden.nl, Spaarrekeningen.nl, Lening.nl, Hypotheekrentehulp.nl en Spaarrentehulp.nl. Aan dit rijtje kan nu NHP.nl worden toegevoegd.

Eerlijke vergelijkingen

Op het vernieuwde nhp.nl vindt u eerlijke vergelijkingen van hypotheken, bankspaarrekeningen en overlijdensrisicoverzekeringen. De uitkomst van de vergelijkingen is zuiver gebaseerd op de ingevoerde gegevens - de vraag of NHP de producten voor u kan verzorgen is daarbij niet van belang. Hoe de vergelijkingen tot stand komen wordt bovendien transparant uitgelegd op de website.

Online afsluiten

De nieuwe website biedt u veel hulp om zelf uw financiƫle keuzes te maken. Vooral op het gebied van banksparen en overlijdensrisicoverzekeringen heeft u wellicht voldoende aan de vergelijkingen, berekeningen en informatie op de website. Zodra u weet wat u wilt kunt u die bankspaarrekening of overlijdensrisicoverzekering heel gemakkelijk online afsluiten via nhp.nl. Desgewenst bieden de adviseurs van NHP hierbij ondersteuning.

Deskundige hulp

Een hypotheek afsluiten kan bij NHP niet volledig zelfstandig. U krijgt altijd deskundige hulp bij het inrichten en selecteren van de beste hypotheek voor uw situatie. Dat doet NHP met Advies op afstand: een volledige en praktische vorm van hypotheekadvies die bovendien tegen lage kosten geleverd kan worden. De reviews die klanten over NHP invoeren op bijvoorbeeld Independer.nl en Advieskeuze.nl laten onomstotelijk zien dat deze dienstverlening bijzonder goed gewaardeerd wordt.

Naar overzicht Blog & Nieuws